Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020 Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.09. 2019
Dnes má svátek Darina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Poleva z čerstvých žloutků

fotka Poleva z čerstvých žloutků
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Poleva z čerstvých žloutků:

250 g cukru moučka  | 2 žloutky  | 1 vanilk. cukr

Postup přípravy receptu Poleva z čerstvých žloutků:

Žloutky, polovinu cukru moučkového a vanilkový cukr vyšleháme v horké vodní lázni (teplota kolem 70°C) do husté pěny. Pak vyjmeme z lázně, přidáme zbylý cukr a mícháme, až poleva vychladne a zhoustne.


Fotky receptu Poleva z čerstvých žloutků:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Poleva z čerstvých žloutků
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !