Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 01.11. 2024
Dnes má svátek Felix
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Játrová paštika

fotka Játrová paštika
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Játrová paštika:

500 gých vepřových nebo kuřecích jater mletých vepřových nebo kuřecích jater  | 3 vejce  | 3 lžíce sádla  | 250 ml smetany ke šlehání  |  sůl  | dle chuti pepř  |  anglická slanina

Postup přípravy receptu Játrová paštika:

Vejce, změklé sádlo, smetanu, sůl a pepř smícháme s játry a směs rozmixujeme. Srnčí hřbet vyložíme alobalem, poklademe tenkými plátky slaniny, nalijeme směs a pečeme asi hodinu v předehřáté troubě. Necháme vychladnout, nakrájíme na plátky a podáváme s čerstvým chlebem a zeleninou.


Fotky receptu Játrová paštika:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játrová paštika
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky