Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 03.12. 2024
Dnes má svátek Svatoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rajčatová pomazánka s pórkem a parmazánem

fotka Rajčatová pomazánka s pórkem a parmazánem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Rajčatová pomazánka s pórkem a parmazánem:

300 g rostlinné máslo  | 4 lžíce bílý jogurt  | 2 lžíce tatarka  | 2 lžíce parmazán  | 200 g rajčata  | 1 pórek  | špetka sůl  | 1 lžíce citrónová šťáva  | 1/2 lžíce moučkový cukr  | 1 lžíce nadrobno nastrouhaný čerstvý kopr

Postup přípravy receptu Rajčatová pomazánka s pórkem a parmazánem:

V misce na přípravu pomazánky utřeme dohladka rostlinné máslo s bílým jogurtem, tatarskou omáčkou a parmazánem. Potom přidáme nadrobno nakrájená rajčata, která jsme předem spařili a oloupali, očištěný a omytý pórek nakrájený na malé kousky, sůl podle vlastní chuti, citronovou šťávu, moučkový cukr a vše důkladně vymícháme.
Pomazánku odložíme na chladné místo nebo do chladničky alespoň na 30 min. Potom mažeme na chléb, pečivo nebo na sendviče. Podáváme posypané čerstým koprem nasekaným nadrobno.


Fotky receptu Rajčatová pomazánka s pórkem a parmazánem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rajčatová pomazánka s pórkem a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !