Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 18.11. 2019
Dnes má svátek Romana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Sahatat bisbhas

fotka Sahatat bisbhas
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Sahatat bisbhas:

2 hlavy fenyklu asi 1100 g  | 2 stroužky česneku na velice jemně nakrájené  | 3 lžíce na drobno posekané petrželky  | asi 20 černých oliv bez pecky  | 3 lžíce olivového oleje  | 1 lžička bílého vinného octa  | 2 lžíce citrónové šťávy

Postup přípravy receptu Sahatat bisbhas:

Rozčtvrtit hlavy fenyklu po délce, vložit ho do lehce osolené vody a uvařit asi 20 minut do měkka. Nechat ho okapat a vychladnout. Poskládat ho na servírovací talíř, přidat olivy, posypat česnekem a petrželkou.
V misce společně našlehat olej, ocet, citrón do žlutě krémova a nalít to na fenykl. Podávat při pokojové teplotě.


Fotky receptu Sahatat bisbhas:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sahatat bisbhas
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !