Postup přípravy receptu Salát s vínem a vlašskými ořechy:
Kuřecí maso nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Ředkvičky zbavíme kořínků a listů, omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka. Eidam nakrájíme na kostky. Bobule hroznového vína omyjeme, rozpůlíme a zbavíme semínek. Fazolkám odřízneme oba konce, omyjeme je, povaříme zhruba 5 minut v osolené vodě, scedíme a necháme důkladně okapat. Rajčata oloupeme, rozpůlíme. Vydlabeme semínka a dužninu nakrájíme na proužky. Vlašské ořechy dáme do mísy, přidáme ostatní připravené suroviny a promícháme. Olej smícháme s octem, vínem a hroznovou šťávou, přidáme zelený pepř, ochutíme solí, pepřem, cukrem a worcesterskou omáčkou. Estragon omyjeme, otrháme z něj lístky, nakrájíme nadrobno a přidáme do zálivky. Salát přelijeme zálivkou, promícháme a dáme na 30 minut do chladničky rozležet.