Použité suroviny receptu Salát z červených fazolí, uzeným masem a zeleninou:
50 g ječných krup
| 1 bobkový list
| 250 g uzené plece
| 1 cibule
| 6 černých pepřů
| 1 mrkev
| 50 ml oliv. oleje
| 1 konzerva červených fazolí
| 1 str. česneku
| sůl a pepř
| petrželka
| zálivka
| 1 lžička červeného vinného octa
| 50 ml oliv. oleje
| 1 str. česneku
Postup přípravy receptu Salát z červených fazolí, uzeným masem a zeleninou:
Stroužek česneku prolisujeme a promícháme s olejem a octem. Podle chuti osolíme, opepříme a necháme rozležet.
Uzené maso uvaříme ve vodě spolu s bobkovým listem, černým pepřem, stroužkem česneku a cibulí. Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na kostky. Ječné kroupy spaříme a uvaříme v uzeném vývaru doměkka. Potom je scedíme a necháme vychladnout. Červené konzervované fazole necháme okapat. Mrkev očistíme a nakrájíme na jemné nudličky.
Studené uzené maso promícháme s kroupami, fazolkami a nakrájenou mrkví. Přidáme usekanou petrželku a vše spojíme se zálivkou.
Fotky receptu Salát z červených fazolí, uzeným masem a zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!