Použité suroviny receptu Salát z exotického ovoce s kandovaným zázvorem:
100 g ananasu
| 100 g kiwi
| 100 g liči
| 100 g cukrového melounu
| 100 g manga
| 1 květ kaktusu
| 50 g limetky
| 30 g třtinového cukru
| 10 g medu
| 30 g kandovaného zázvoru
Postup přípravy receptu Salát z exotického ovoce s kandovaným zázvorem:
Ovoce očistíme, zbavíme nejedlých částí, pokrájíme na menší kousky, pokapeme limetkou (aby neztmavlo a bylo osvěžující) a dáme v misce vychladit. Na pánvi rozpustíme cukr s medem, po zhnědnutí zakápneme limetkou a necháme odvařit. Do horkého rozvaru přidáme zázvor nakrájený na větší kousky a necháme louhovat. Pak vše nalijeme na ovoce a necháme asi dvě hodiny odležet.
Fotky receptu Salát z exotického ovoce s kandovaným zázvorem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!