Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Salát z jablek a špenátu

fotka Salát z jablek a špenátu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Salát z jablek a špenátu:

500 g čerstvého špenátu  | 1 jablko  | 3 lžíce sójové omáčky  | 3 lžíce sezamových semen  | 1 lžíce cukru  |  glutamát sodný

Postup přípravy receptu Salát z jablek a špenátu:

Špenát dobře omyjeme a tvoříme drobné svazečky, v nichž stonky i listy zachovávají jeden směr. Ve velkém hrnci uvedeme do varu osolenou vodu, spenát do ní ponoříme a povaříme 2 minuty (špenát nesmí změnit barvu). Uvařený špenát vyjmeme, necháme okapat a zbytek vody jemně vymačkáme. Rychle zchladíme. Zelenina by měla vytvořit jasně zelený váleček.
Jablko oloupeme, nakrájíme je na malé kousky a ponoříme je na 5 minut do lehce osolené studené vody. Sezamová semena opražíme na pánvi a rozemeleme je. Prášek smícháme se sójovou omáčkou, cukrem a glutamátem sodným. Špenátové válečky nakrájíme na kousky 25 mm dlouhé, promícháme s jablkem a přelijeme zálivkou. Lehce zamícháme.


Fotky receptu Salát z jablek a špenátu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Salát z jablek a špenátu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !