Použité suroviny receptu Segedínský guláš se seitanem a celozrnnými knedlíky :
1 balení seitanu natural
| 2 cibule
| 1 sojová smetana
| na zahuštění špaldová mouka celozrnná hladká
| 3 lžíce sladká papriky od Sonnentor
| voda
| 1 balení zelí kysaného
| 4 stroužky česneku
| kmín od Sonnentor,
| sůl
| 500 g hrubé mouky celozrnné
| droždí
Postup přípravy receptu Segedínský guláš se seitanem a celozrnnými knedlíky :
Nakrájíme si cibulky a orestujeme na kvalitním bio oleji, přidáme utřený česnek, kmín a papriku. Zalijeme vývarem. Po 10 minutách přidáme na kostičky nakrájený seitan. Po další 15 minutách přidáme kysané zelí, lehce povaříme, zahustíme špaldovou bio celozrnnou moukou a nalijeme smetanu. Dle churi ještě dosolíme, ale je lepší solit do cibulového záhladu.
Knedlíčky děláme běžným způsobem. Pozor - při vaření nenaběhnou jako ty klasické!
Fotky receptu Segedínský guláš se seitanem a celozrnnými knedlíky :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!