Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Silvestrovský pečený kapr

fotka Silvestrovský pečený kapr
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Silvestrovský pečený kapr:

4 porce kapra  | 60 g slaniny  | 4 sardele  | 80 g másla  | 2 dl červeného vína  | dle chuti: sůl  | 2 lžíce zlatožluté máslové jíšky  | 4 navrdo uvařená vejce  | 8 sardelových oček  | 1 citron  | dle chuti: petrželka

Postup přípravy receptu Silvestrovský pečený kapr:

Z porcí kapra odstraníme páteřní kost, pak je střídavě protáhneme (prošpikujeme) na nudličky nakrájenou slaninou a na proužky nakrájenými sardelkami, slabě osolíme a v pánvi na rozehřátém másle dozlatova upečeme. Před dopečením přelijeme rybu červeným vínem. Hotového kapra upravíme na nahřátou mísu. Šťávu zahustíme jíškou, povaříme a procedíme na kapra. Kolem ryby na míse rozložíme půlky vajec obložené sardelovým očkem a ozdobíme dílky citronu a petrželkou.


Fotky receptu Silvestrovský pečený kapr:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Silvestrovský pečený kapr
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !