Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Domácí zmrzlina - nejoblíbenější recepty

22. 07. 2012 | Škola vaření
Úplně nejlepší je zmrzlina, kterou si připravíte sami doma, například z čerstvého ovoce. Teď v letním období je spousta ovoce nejen v obchodech ale hlavně na vaší zahrádce a zmrzlina příjemně osvěží. Zde je několik receptů od našich čtenářek, na jejich výborné vyzkoušené domácí zmrzliny.

Domácí zmrzlina - nejoblíbenější recepty


Třešňová domácí zmrzlina  - od uživatelky Jess

Zmrzlina není příliš sladká a nejbáječněji chutná tentýž den, kdy jste ji vytvořili. Smetanu, mléko a med pomalu ohřívejte v kastrolu se silným dnem. Míchejte, aby se med rozpustil. ....... Celý recept Třešňová domácí zmrzlina ZDE.


Rychlá domácí zmrzlina s rybízem -  od uživatelky PiinkPet

Necelý jogurt osladíme medem a potom rozmixujeme i se zmraženým rybízem. Vznikne nám tuhá hmota, kterou rovnou nandáme. Zbytek jogurtu smícháme s kakaem a dáme na ztuhlou........ Celý recept Rychlá domácí zmrzlina s rybízem ZDE.

Domácí zmrzlina - jahodová - nejoblibenější receptyDomácí zmrzlina - jahodová -  od uživatelky Lilinecka5

Den předem dáme nádobu výrobníku zmrzliny do mrazáku. Jahody očistíme, omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Utřeme žloutky s polovinou cukru. ...... Celý recept Domácí zmrzlina - jahodová ZDE.


Domácí zmrzlina z ovoce a pribináčka -  od uživatelky krajka11

Zralé nektarinky nakrájíme na malé kostičky. Ručním mixérem je rozmělníme na kaši a podle chuti přisladíme. Potom do směsi vmícháme pribináčky a vše prošleháme....... Celý recept Domácí zmrzlina z ovoce a pribináčka ZDE.


Domácí zmrzlina ze šlehačky - od uživatele Natural

Ušlehat šlehačku, vyšlehat 2 žloutky se dvěma lžícemi cukru, ze dvou bílků ušlehat pevný sníh a všechno spojit a smíchat na lehký krém....... Celý recept Domácí zmrzlina ze šlehačky ZDE.


Já si nejraději dělám rychlou domácí zmrzlinu z ovoce, které zrovna mám doma tak, že jej rozmixuji a přidám trochu cukru a mléka a dám zmrazit. Pokud nechci klasickou zmrzlinu ale jen dřeň, tak vynechám mléko. Jestliže doma zrovna žádné čerstvé ovoce nemáte, můžete použít i zavařeninu nebo kompot.

Autor: Markéta
ChytráŽena.cz
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
zrovna dnes jsem vyrabela dia zmrzlinu pro deduSmajlík z broskvi, tvarohu a uslehanych bilku, slazene tekutym umelym sladidlem. deda si posmakoval;-)
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles