Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Velký roční horoskop na rok 2018Velký roční horoskop na rok 2018 Je naše dítě zralé na vstup do školy?Je naše dítě zralé na vstup do školy?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.01. 2018
Dnes má svátek Doubravka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Tvarohové kostičky

Tvarohové kostičky
11. 06. 2011 Slané pečivo ++++-_____
V míse smícháme mouku, sůl, rozpuštěnou heru, tvaroh a vypracujeme těsto. Na pomoučené desce vyválíme těsto, nebo jen roztáhneme rukama (těsto je hodně lepivé). Vyválené těsto třikrát přehneme a dáme ... …více»

Sýrové tyčinky s fetou

Sýrové tyčinky s fetou
24. 05. 2011 Slané pečivo +++++_____
Z hery. mouky, špetky soli a nastrouhaných sýrů uděláme těsto, vyválíme tenkou placku a rádýlkem vykrajujeme tyčinky, které stočíme na plech. Pomažeme vajíčkem a posypeme kmínem nebo semínky a pečeme ... …více»

Cherry rajčátkové koláčky

Cherry rajčátkové koláčky
9. 05. 2011 Slané pečivo ++++-_____
Hladkou mouku promícháme s práškem do pečiva a solí. Přidáme vejce, olej a vodu. Vše zpracujeme na vláčné těsto, které necháme 15 minut odpočinout. Poté těsto rozdělíme na 16 kousků a vyválíme z nich ... …více»

Domácí houstičky se slaninou a sýrem

Domácí houstičky se slaninou a sýrem
1. 05. 2011 Slané pečivo ++++++-___
Všechny suroviny na těsto spojíme, vypracujeme hladké těsto a necháme vykynout. Slaninu nakrájíme na dlouhé úzké proužky. Tu, kterou nevyužijeme, nakrájíme nadrobno. Z vykynutého těsta vyválíme úzké v ... …více»

Jemné rohlíky s máslem a šlehačkou

Jemné rohlíky s máslem a šlehačkou
29. 04. 2011 Slané pečivo ++++++-___
Do smetany dáme droždí, cukr, mouku a promícháme. Necháme kynout 10 minut. Pak přidáme máslo a žloutky a vypracujeme těsto. Necháme kynout ještě 20 minut. Těsto rozdělíme na tři díly, vyválíme plát o ... …více»
 

Slezské pirohy se škvarkami

Slezské pirohy se škvarkami
17. 04. 2011 Slané pečivo ++++++-___
Brambory uvaříme ve slupce, za tepla oloupeme a necháme vychladnout. Poté je nastrouháme, přidáme vejce (část necháme na potření a spojení okrajů pirohů), krupici, mouku a sůl a zpracujeme v těsto. As ... …více»

Listové těsto plněné šunkovou omeletou se sýrem

Listové těsto plněné šunkovou omeletou se sýrem
10. 04. 2011 Slané pečivo ++++++____
Na rozpuštěném másle osmahneme na kostky nakrájenou šunku, osolíme a opepříme dle chuti. Vejce, sýr a smetanu smícháme a přidáme k šunkové hmotě, upečeme omeletu, posypeme najemno nakrájenou petrželov ... …více»

Velikonoční kynuté slané pečivo

Velikonoční kynuté slané pečivo
10. 04. 2011 Slané pečivo +++++-____
Mouku smícháme se solí. Ve vlažném mléku rozmícháme cukr, rozdrobené droždí a necháme kynout alespoň 30 minut. Kvásek přidáme do mouky se solí, promícháme. Přidáme rozpuštěné máslo, vypracujeme hladké ... …více»

Vdolky se slaninou a sýrem

Vdolky se slaninou a sýrem
9. 04. 2011 Slané pečivo +++++_____
Mouku, cukr, droždí, 250 ml vody, 4 lžíce oleja a sůl zpracujeme v těsto. Dáme kynout a předhrejeme si troubu na 250 °C. Pak těsto rozdělíme na 14 dílů. Z každého udeláme malý bochánek. Potřeme vejce ... …více»

Tmavé kynuté bochníčky se semínky

Tmavé kynuté bochníčky se semínky
27. 03. 2011 Slané pečivo +++++_____
Droždí rozmícháme ve vlažní vodě s cukrem a necháme na chladném místě stát asi 15 minut. Mouku smícháme v míse se solí a postupně přiléváme vodu s droždím a vypracujeme těsto. Těsto v míse potřeme ole ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !