Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Australský česnekový chléb se slaninou

fotka Australský česnekový chléb se slaninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 34

Použité suroviny receptu Australský česnekový chléb se slaninou:

100 g Rama Créme Bonjour kostka  | 5 stroužků česneku  | 2 špetky bylinek (tymián, bazalka, provensálské koření,...)  | 1 balení veky  | 0,5 cibule  | 1 hrst slaniny  | 1 lžička Aromatu Knorr  | 1 plátek alobalu

Postup přípravy receptu Australský česnekový chléb se slaninou:

Máslovou Ramu utřeme s prolisovaným česnekem. Přidáme bylinky a Aromat. Vznikne nám chutné pomazánkové máslo. Veku nakrájíme na plátky jako na chlebíčky. Ty natřeme z obou stran bylinkovým máslem a opět spojíme tak, aby vznikla veka. Cibuli nakrájíme najemno, slaninu na měnší kostičky a oběmi ingrediencemi veku posypeme. Veku zabalíme do alobalu a vložíme do vyhřáté trouby příbližně na 150°. Pečeme asi 20 minut, pak alobal rozevřeme a ještě na 5 minut dopečeme. Když se tento chléb dá na stůl ještě před jídlem, všichni to s chutí snědí! Výborně chutná ještě teplé, ale i druhý den studené. Dobrou chuť!


Fotky receptu Australský česnekový chléb se slaninou:

Australský česnekový chléb se slaninou
Fotky vložil: Ježíšek 
Hodnocení receptu Australský česnekový chléb se slaninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !