Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Smažené opilé broskve

fotka Smažené opilé broskve
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Smažené opilé broskve :

1,5 kilogramu broskví z kompotu (mohou být i čerstvé nebo z plechovky),  | 300 gramů broskvového džemu  | 150 ml broskvové pálenky (broskvovice),  |  hřebíček  |  olej,  | 200 gramů mouky  | 200 gramů cukru  | 10 vajec,  |  vanilkový cukr

Postup přípravy receptu Smažené opilé broskve :

Broskve naložíme do broskvovice spolu s trochou hřebíčku. Připravíme si těsto z mouky, cukru, vajec a vanilkového cukru (mělo by být tekutější). Okapané broskve namáčíme do těsta a usmažíme. Před podáváním posypeme moučkovým cukrem. Zbylou broskvovici použijeme na přípravu omáčky. Rozmícháme ji s broskvovým džemem a podáváme v samostatné nádobce, do které usmažené broskve namáčíme.



Fotky receptu Smažené opilé broskve :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smažené opilé broskve
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !