MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Strasbourgský koláč

fotka Strasbourgský koláč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Strasbourgský koláč:

0,5 kg cibule  | 200 g anglické slaniny  |  olivový olej  | 300 g pšeničné hladké mouky  | 3 vejce  | 1 dcl mléka  |  trochu vody  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Strasbourgský koláč:

Nejdéle trvá příprava cibule. nakrájíme ji na nudličky a smažíme velmi zvolna na trošce oleje. Nesmí vůbec "chytit barvu", dusí se pomalu, až je hotová. Pak do ní přidáme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu.
V misce rozšleháme vejce s mlékem, moukou,solí, troškou vody a pepřem.
Vytvoříme těsto z něhož vyválíme placku. Tou pokryjeme kulatou zapékací mísou, do níž vlijeme podušenou směs cibule s anglickou slaninou. Zapečeme v troubě předehřáté na 150°c.


Fotky receptu Strasbourgský koláč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Strasbourgský koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !