400 g kuřecích prsou
| mořská sůl
| 1/2 lžičky mletého zázvoru
| 2 lžíce olivového oleje
| 2 stroužky česneku - prolisovaného
| 100 g karotky
| 250 g zelených fazolek
| 2 lžíce vinného octa
| 150 g rukoly
| 100 g oliv
Postup přípravy receptu Teplý salát s olivami:
Kuřecí řízky lehce naklepeme. Osolíme, poprášíme zázvorem a opečeme po obou stranách na lžíci rozpáleného oleje, celkem asi 8-10 minut. Do výpeku přidáme zbylý olej, prolisovaný česnek, nastrouhanou karotku a opékáme asi 3 minuty. Fazolky povaříme v páře na skus a přidáme do pánve i s olivami. Promícháme a dochutíme solí a octem. Maso natrháme na proužky, promícháme se zeleninou a podáváme s rukolou.
Fotky receptu Teplý salát s olivami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!