Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Třešňové pralinky

fotka Třešňové pralinky
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 30

Použité suroviny receptu Třešňové pralinky:

125 ml smetany  | 100 g mléčné čokolády  | 100 g hořké čokolády  | 4 lžíce třešňovice  | 30 g ztuženého tuku  | Poleva: 200 g tmavé čokoládové polevy  | 20 ks kandovaných třešní

Postup přípravy receptu Třešňové pralinky:

Smetanu uveďte v hrnci do varu. Čokoládu rozdrobte, hrnec odstavte a za stálého míchání rozpusťte ve smetaně. Hmotu nechte trochu ochladit, vmíchejte třešňovici, přidejte tuk a nechte rozpustit. Míchejte, dokud se přísady dobře nespojí. Krabičkovou formu (dlouhou cca 20 cm) vyložte průhlednou potravinovou folií, naplňte hmotou a nechte asi 1 hodinu v chladničce ztuhnout.

Pevnou hmotu vyklopte na tác, stáhněte folii, nakrájejte na malé obdélníčky (cca 1,5 x 2,5 cm). Kousky dejte opět vychladit. Poté namočte v čokoládové polevě a ozdobte rozpůlenou kandovanou třešní. Třešňové pralinky vkládejte do papírových košíčků.


Fotky receptu Třešňové pralinky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Třešňové pralinky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !