Použité suroviny receptu Vanilkový krém s rybízem:
250 g měkký tvaroh
| 500 ml mléko
| 1 ks vanilkový pudink
| 3 lžíce cukr krupice
| 1 ks vanilkový cukr
| červený rybíz podle chuti
Postup přípravy receptu Vanilkový krém s rybízem:
Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme pudink podle návodu na obalu a necháme prochladnout. Potom do něj vmícháme tvaroh utřený s vanilkovým cukrem a trochou opraného a osušeného rybízu.
Rozdělíme do misek a dáme vychladit. Vychlazený vanilkový krém s rybízem ještě před podáváním ozdobíme podle naší fantazie kuličkami rybízu nebo jiným ovocem, případně kopečky ušlehané smetany.
Fotky receptu Vanilkový krém s rybízem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!