Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Perníky ze slovenska

fotka Perníky ze slovenska
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Perníky ze slovenska:

50 dkg hladké mouky  | 18 dkg moučkového cukru  | 12,5 dkg Hery  | 12,5 dkg medu  | 2 ks celá vejce  | 1 vrchovatá lžička skořice  | 2 vrchovaté lžičky perníkového koření  | 1 rovná lžička jedlé sody

Postup přípravy receptu Perníky ze slovenska:

Na vál do mouky přidáme rozpuštěnou Heru s rozpuštěným medem a vše ostatní. Těsto necháme 1 hodinu uležet v chladničce. Rozválíme na 1/2 cm plát, vykrajujeme tvary a upečeme ne moc pomalu. Upečené, ještě horké perníky potřeme rozšlehaným vejcem. Malujeme polevou z 1 bílku, 7 kapek citrónové šťávy, 7 dkg moučkového cukru 4x prosátého.


Fotky receptu Perníky ze slovenska:

Perníky ze slovenska
Perníky ze slovenska
Perníky ze slovenska
Perníky ze slovenska
Perníky ze slovenska
Perníky ze slovenska
Perníky ze slovenska
Perníky ze slovenska
Fotky vložil: martoska,hlouskova,Nandiči 
Hodnocení receptu Perníky ze slovenska
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !