Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vejce podle Magdaleny Rettigové

fotka Vejce podle Magdaleny Rettigové
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 27

Použité suroviny receptu Vejce podle Magdaleny Rettigové:

8 vajec  | 40 g másla  | 40 g hladké mouky  | 500 ml smetany  | - sůl  | 2 žloutky  | - petrželka  | - žampiony nebo strouhaný sýr

Postup přípravy receptu Vejce podle Magdaleny Rettigové:

Natvrdo uvařená vejce usekáme na nudličky. Tři žloutky si však uschováme.
Připravíme omáčku bešamel z másla, mouky a smetany se dvěma syrovými žloutky. Vejce smícháme s omáčkou a vše přemístíme do zapékací misky. Nahoru téměř naplněné misky naklademe podušené žampiony nebo tvrdý strouhaný sýr. Na závěr vše posypeme drobenkou z odložených žloutků a nasekanou petrželkou. Vložíme do trouby a po upečení podáváme s chlebem nebo bramborem. Výborně chutná také posypané křenem.


Fotky receptu Vejce podle Magdaleny Rettigové:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vejce podle Magdaleny Rettigové
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !