Použité suroviny receptu Vinný jahodový salát s kiwi:
300 g jahod bez stopek
| 3 kiwi, oloupaná a nakrájená na plátky
| 1 lžíce moučkového cukru
| 125 ml pomerančového džusu
| půl lžičky strouhané citrónové kůry
| 1 lžička strouhané pomerančové kůry
| 1 a půl lžíce likéru grand marnier
| 3 lžíce moselského vína
Postup přípravy receptu Vinný jahodový salát s kiwi:
Ve velké skleněné míse smícháme jahody, kiwi, cukr, pomerančový džus, pomerančovou kůru, citronovou kůru, grand marnier a moselské víno. Lehkým protřepáním smícháme. ovocnou směs přikryjeme fólií a dáme do lednice na 2-3 hodiny, aby byla dobře vychlazená. Podáváme v dezertních miskách
Fotky receptu Vinný jahodový salát s kiwi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!