Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 15.10. 2018
Dnes má svátek Tereza
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vlnolam

fotka Vlnolam
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vlnolam:

8 plátků toastového chleba  | 50 g másla  |  jahodová marmeláda  |  barevné cukrářské sypání

Postup přípravy receptu Vlnolam:

1. Plátky chleba namažte máslem a polovinu ještě marmeládou. Pak spojte krajíce tak, aby vznikly sendviče. Odřízněte z nich kůrky a poté je po obou úhlopříčkách rozkrojte na čtyři malé trojúhelníky.

2. Jednu krátkou stranu každého sendviče namažte máslem a obalte ji v cukrářském sypání. Dlouhou stranou dolů naskládejte sendviče na servírovací podnos (tak jako na obrázku).

Obměna Ještě kontrastnější vlnolam získáte, když marmeládu vyměníte za nutellu a barevné sypání za čokoládové.


Fotky receptu Vlnolam:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vlnolam
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky