Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečené toasty s hruškami

fotka Zapečené toasty s hruškami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 38

Použité suroviny receptu Zapečené toasty s hruškami:

8 plátků tmavý toastový chléb  | 8 plátků slanina  | 2 špetky mleté nové koření  | 1 - 2 lžic máslo  | 3 ks hruška  | 130 g niva  | na ozdobu:  | 3 lžíce vlašské ořechy

Postup přípravy receptu Zapečené toasty s hruškami:

Hrušky podélně rozpůlíme, zbavíme jádřinců, oloupeme a nakrájíme na měsíčky. Nivu nebo jiný plísňový sýr nakrájíme na plátky. Předehřejeme si troubu na nejvyšší teplotu nebo gril.

V topinkovači připravíme z plátků chleba zlatavé topinky. Potřeme je tenkou vrstvou másla a poklademe plátky slaniny. Pak dáme dílky hrušek, lehce je zaprášíme mletým novým kořením a nakonec poklademe plátky nivy.

Připravené toasty rozložíme na plech a vložíme na 5 minut zapéct.

Toasty s hruškami ozdobíme vlašskými ořechy a ihned podáváme. Zapečené toasty s hruškami můžeme podávat jako chuťovku nebo jako předkrm.


Fotky receptu Zapečené toasty s hruškami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené toasty s hruškami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !