Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékaný žampiónovo-špenátový toast

fotka Zapékaný žampiónovo-špenátový toast
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Zapékaný žampiónovo-špenátový toast:

2 žampiony  | 50 g listového špenátu  | 60 g mozzarelly  | 1 lžíce oleje  | 1/2 stroužku česneku  |  sůl, pepř  | 1 lžíce taveného sýra  | půl plátku dušené šunky  | 2 plátky Haferkornu

Postup přípravy receptu Zapékaný žampiónovo-špenátový toast:

Omyté žampióny rozčtvrtíme, špenát pokrájíme na proužky, mozzarellu na plátky. Na rozpáleném oleji podusíme společně špenát a žampióny, přidáme rozdrcený česnek, osolíme, opepříme. Chleba potřeme taveným sýrem, přidáme dušenou šunku a navrch naneseme špenátovou směs. Nakonec přidáme mozzarellu a při 150°C zapečeme. Servírujeme společně s přílohou rajčat, hlávkového salátu a mozzarelly.


Fotky receptu Zapékaný žampiónovo-špenátový toast:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékaný žampiónovo-špenátový toast
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles