Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.06. 2024
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Houby v tuku

Houby v tuku
3. 10. 2007 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Houby v tuku: Očištěné houby pokrájíme nadrobno, vložíme do kastrolu, osolíme a dusíme asi 20 min., až se všechna šťáva vydusí. Pak přidáme tuk a necháme rozehřát. Dobře promícháme. Houby vkládáme do malých sklenič ... …více»

Znojemské okurky

Znojemské okurky
3. 10. 2007 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Znojemské okurky: Do každé sklenice dáme: 2 bobkové listy, 5 zrnek nového koření, 3 kolečka cibule, 3 kolečka mrkve, 3 kolečka křenu, 1 okvětí kopru. Do paprik a čalamád na 1 sklenici 2 lžíce oleje. Zalijeme nálevem a ... …více»

Česnek v oleji

Česnek v oleji
3. 10. 2007 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Česnek v oleji: Česnek oloupeme, jednotlivé stroužky naskládáme do malých skleniček, proložíme je proužky papriky, kousky bobkového listu, několika zrnky pepře a nového koření a zalijeme olejem. Uzavřeme víčky a ster ... …více»

Jahody ve vlastní šťávě

Jahody ve vlastní šťávě
3. 10. 2007 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Jahody ve vlastní šťávě: Umyté jahody zbavené stopek rozmixujeme s cukrem. Směs nalijeme do menších lahví, zavřeme a sterilujeme 25 min. při teplotě 85°C. Jahody se použvají do pohárů, do koktejlů nebo do palačinek. ... …více»

Slívová povidla

Slívová povidla
3. 10. 2007 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Slívová povidla: Slívy zbavíme stopek, opláchneme je, rozpůlíme, pecky vyjmeme a švestky umeleme mlýnkem do hrnce. Mírně můžeme zakápnout vodou připadně přisladit. Přiklopíme je a rychle uvedeme do varu. Odklopíme a p ... …více»
 

Broskev v brandy

Broskev v brandy
3. 10. 2007 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Broskev v brandy: Broskve omyjeme, sloupneme, rozpůlíme, pecky vyjmeme a dužinu nakrájíme na kostičky. Promícháme s cukrem, naplníme do skleniček, zalijeme brandy a dobře uzavříme. Druhý den obrátíme skleničky dnem vzh ... …více»

Višňový džem

Višňový džem
2. 10. 2007 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Višňový džem: Višně omyjeme a vypeckujeme. Odvážíme 3 kg a dáme je do většího hrnce. K višním přidáme vanilínový cukr, skořicový cukr a želírovací cukr. Ovoce s cukry důkladně promícháme. Dáme vařit – za občasného ... …více»

Jablečný džem s kávou

Jablečný džem s kávou
2. 10. 2007 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Jablečný džem s kávou: Jablka omyjeme, oloupeme, nastrouháme a navážíme (600 g). Jablka, jablečný mošt, instantní kávu, vaječný koňak a koření dáme do hrnce. Obsah sáčku Gelfix Klasik 1:1 nejprve smícháme se 2 PL naváženého ... …více»

Přídodní malinový džem

Přídodní malinový džem
2. 10. 2007 Zavařování ++++______
Příprava receptu Přídodní malinový džem: Čerstvé maliny pečlivě přebereme, ale neoplachujeme. Dáme je do hrnce a za občasného míchání je přivedeme k varu. Do horkých malin po částech vmícháme želírovací cukr a ovocnou hmotu asi 4 minuty vaří ... …více»

Falešné brusinky

Falešné brusinky
2. 10. 2007 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Falešné brusinky: Všechny tyto suroviny (kromě rumu) jednoduše vložíme na hlubší plech a asi 20-25 minut necháme v troubě při 200 °C scvrknout ve vlastní šťávě. Pak vyndáme koření, půlku citronu rozdělíme na 6 kousků. ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !