Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Indické čatní

Indické čatní
30. 09. 2007 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Indické čatní: Rajčata oloupeme a nakrájíme, zázvor, česnek a cibuli posekáme, kardamom rozdrtíme. Rajčata, usekané přísady, sůl a papriku za občasného míchání povaříme do měkka. Do zahoustlé masy přidáme ocet, cukr ... …více»

Marmeláda z kiwi

Marmeláda z kiwi
30. 09. 2007 Zavařování +++_______
Příprava receptu Marmeláda z kiwi: Oloupané a nakrájené kiwi smícháme s cukrem a šťávou. Asi čtyři hodiny necháme stát. Pak za stálého míchání minutu povaříme a přidáme rozinky. Ještě horkou marmeládu z kiwi nalijeme do skleniček a dob ... …více»

Jeřabinová marmeláda

Jeřabinová marmeláda
30. 09. 2007 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Jeřabinová marmeláda: Postup: jeřabiny s jednou lžící vody podusíme v zakrytém hrnci 15 minut. Přidáme polovinu cukru a pektogel, přivedeme znovu k varu, vsypeme i zbývající cukr a povaříme ještě 5 minut. Odstraníme koření ... …více»

Řepa s křenem

Řepa s křenem
30. 09. 2007 Zavařování ++++______
Příprava receptu Řepa s křenem: Řepu omyjeme a uvaříme doměkka. Ještě teplou ji oloupeme, nakrájíme na plátky, osolíme a promícháme se lžičkou mletého kmínu a nastrouhaným křenem. Svaříme vodu s octem, cukrem a solí a necháme vychl ... …více»

Džem z kiwi a banánů

Džem z kiwi a banánů
29. 09. 2007 Zavařování +++_______
Příprava receptu Džem z kiwi a banánů: Připravené ovoce nakrájíme na menší kousky nebo rozmixujeme a smícháme v hrnci s kyselinou citronovou. Cukr smícháme s Gelfixem a přimícháme k ovoci. Směs za stálého míchání přivedeme k varu a minimál ... …více»
 

Rybízová marmeláda

Rybízová marmeláda
29. 09. 2007 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Rybízová marmeláda : Červený rybíz i se stopkami vaříme 25 minut, propasírujeme, změříme množství šťávy, na 1 l šťávy přidáme 1 kg krystalového cukru a vaříme na slabém plameni 35 minut. Nalijeme do vymytých lahviček, uza ... …více»

Hořčice z cukety

Hořčice z cukety
29. 09. 2007 Zavařování +++_______
Příprava receptu Hořčice z cukety: Cuketu nakrájíme na kostičky a přidáme všechny ingredience kromě hořčice. Vaříme do měkka. Necháme vychladnout, přidáme hořčici, rozmixujeme a plníme do malých skleniček. Hořčici z cukety sterilujeme ... …více»

Domácí kečup

Domácí kečup
29. 09. 2007 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Domácí kečup: Opláchnutá rajčata pokrájíme, přidáme dávku soli, koření a rozdusíme na kaši za občasného míchání. Horkou kaši prolisujeme přes síto a za stálého míchání odpaříme do hustoty kečupu. Přidáme cukr a oce ... …více»

Švestková klevera

Švestková klevera
29. 09. 2007 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Švestková klevera: Švestky s cukrem a octem přivedeme do varu a vaříme asi 25 minut. Po odstavení přidáme líh, rum a balíček petolu. Vychladlou, ale teplou švestkovou kleveru nalijeme do čistých sklenic, zavíčkujeme a d ... …více»

Bulharský salát zavařený

Bulharský salát zavařený
28. 09. 2007 Zavařování +++_______
Příprava receptu Bulharský salát zavařený: Rajčata nakrájíme na měsíčky, okurky a cibuli nakrájíme na tenká kolečka, papriky na nudličky a vše smícháme s ostatními přísadami. Vaříme na slabém plameni 8-10 minut. Horké ihned dáme do sklenic, uz ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !