Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přesnídávka jablečná

Přesnídávka jablečná
26. 08. 2007 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Přesnídávka jablečná: Jablka se rozvaří s vodou a cukrem, pudink se rozmíchá v 1/8 vody a zavaří do jablek. Vše se rozmixuje a plní do zavařovacích sklenic. Jablečná přesnídávka se sterilizuje 10 min. ... …více»

Cuketový salát jako zelí

Cuketový salát jako zelí
25. 08. 2007 Zavařování +++++_____
Cuketu nastrouháme, cibuli nakrájíme, přidáme cukr, deko a ocet, vše důkladně promícháme /já to nechávám do druhého dne/. Cuketový salát dáme do sklenic a vaříme 15 mim při 80 °C. ... …více»

Feferonková pasta

Feferonková pasta
25. 08. 2007 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Feferonková pasta: Feferonky očistěte od stopek, semeníky můžete vyndat nebo ponechat, dejte je do hrnce, nepatrně podlijte a poduste zvolna asi 5 minut, aby změkly. Pak je rozmixujte, dejte do kastrolu, přidejte kečup, ... …více»

Pomazánka na toasty

Pomazánka na toasty
23. 08. 2007 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Pomazánka na toasty: Papriky, cibuli a feferonky umeleme na masovém mlýnku, přidáme sůl, cukr, ocet a protlak a vaříme 60 minut. Umeleme maso z konzervy a vmícháme do základu. Vaříme 15 minut a naplníme do zavařovacích sk ... …více»

Bezový med

Bezový med
23. 08. 2007 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Bezový med: Květy, 1 litr vody a jeden citron bez kůry pokrájený na kolečka povaříme 20 minut a necháme 24 hodin od stát. Potom přecedíme přes plátno, přidáme 1 kg krystalového cukru a šťávu z jednoho citronu a v ... …více»
 

Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání
23. 08. 2007 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Švestková povidla bez míchání: Vypeckovanými švestkami naplníme pekáč, přikryjeme a vložíme do trouby. Pečeme do požadované hustoty, za očasného promíchání (1x za 1/2 hodiny). Pečení povidel je možno přerušit a pokračovat druhý d ... …více»

Ovocná přesnídávka

Ovocná přesnídávka
23. 08. 2007 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Ovocná přesnídávka: Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců, nakrájíme, rozvaříme s vodou, osladíme dle chuti, přidáme puding. prášek, povaříme. Plníme do skleniček a rexujeme ... …více»

Chutney

Chutney
23. 08. 2007 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Chutney : Rajčata, papriku a cibuli nakrájíme na kousky, přidáme na drobno nakrájený česnek a rozinky. Vaříme 40 minut. Pak přidáme sůl, pálivou papriku, kari, pepř, hřebíčky a cukr. Pomícháme a vaříme další . ... …více»

Povidla

Povidla
21. 08. 2007 Zavařování ++++______
Příprava receptu Povidla: Vše promícháme a necháme stát 24 hodin. Pak vaříme 6 hodin, ale nemícháme. Potom rozmixujeme. ... ... …více»

Rychlé rychlokvašky

Rychlé rychlokvašky
21. 08. 2007 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Rychlé rychlokvašky: Do 3 l sklenice položíme vinný list, kdo má rád kopr, naskládáme okurky, které předem víckrát propíchneme vidličkou, svaříme 2 l vody s uvedeným kořením (množství lze upravovat dle chuti) a ještě hork ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !