MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 12.05. 2024
Dnes má svátek Pankrác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Feferonková pasta

fotka Feferonková pasta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 63

Použité suroviny receptu Feferonková pasta:

400 g feferonek  | 6 stroužků česneku  | 150 ml sladkého kečupu  | 2 lžíce octa  | 1 lžička soli

Postup přípravy receptu Feferonková pasta:

Feferonky očistěte od stopek, semeníky můžete vyndat nebo ponechat, dejte je do hrnce, nepatrně podlijte a poduste zvolna asi 5 minut, aby změkly. Pak je rozmixujte, dejte do kastrolu, přidejte kečup, sůl, ocet, prolisovaný česnek a za stálého míchání povařte do husté pasty. Feferonkovou pastu naplňte do malinkých skleniček a sterilujte 5 minut při 90 °C, větší skleničky sterilujte 10 minut.
Feferonková pasta se používá na ochucení omáček, masa apod.


Fotky receptu Feferonková pasta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Feferonková pasta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !