8 rad, než se rozhodnete vyběhnout | Pampeliškový med - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! | MDŽ nebo Den matek? |
28. 08. 2007 Zavařování
Příprava receptu Hrušková marmeláda se zázvorem: Hrušky očistíme, zbavíme slupek i jadřinců, nahrubo nastrouháme a dáme do hrnce. Zázvor očistíme, nakrájíme na drobné kostičky a přidáme k hruškám.
Přilijeme šťávu ze tří citronů, promícháme, přidáme ... …více»
|
28. 08. 2007 Zavařování
Příprava receptu Křenová vitamínová bomba: Vše jemně nastrouháme, zamícháme, ochutíme a napěchujeme do šroubovacích skleniček, uložíme do tmy. Křenová vitamínová bomba vydrží, nekazí se. ... …více»
|
27. 08. 2007 Zavařování
Příprava receptu Broskve v brandy: Broskve omyjeme, sloupneme a dužinu nakrájíme na kostičky. Promícháme s cukrem, naplníme do skleniček, zalijeme brandy a dobře uzavřeme. Druhý den obrátíme skleničky dnem vzhůru, aby se cukr rozpustil ... …více»
|
27. 08. 2007 Houbová jídla
Příprava receptu Houbová čalamáda: Houby nakrájíme na větší kousky a uvaříme ve slané vodě 15 minut. Na oleji zpěníme cibuli nakrájenou na půlkolečka, přidáme papriky umleté na masovém strojku. Uvařené houby scedíme a přidáme k cibulce ... …více»
|
27. 08. 2007 Zavařování
Příprava receptu Rajčatový kečup: Nakrájená rajčata, cibuli a jablka spolu s kořením a octem rozvaříme.Vychladlé rozmixujeme, opět povaříme, přidáme cukr a vaříme do zhoustnutí.Lze zavařit do skleniček a používat v zimě. ... ... …více»
|
26. 08. 2007 Zavařování
Příprava receptu Jablkový křen: Jablka a křen pomeleme na mas. mlýnku, promícháme s octem a cukrem aplníme do sklenic. ... ... …více»
|
26. 08. 2007 Zavařování
Příprava receptu Cukinové zelí: Cukinu nastrouhám, cibuli nakrájím, přidám ostatní přísady, dobře promíchám, dám do sklenic a vařím 15 min. při 80°C. Cuchinové zelí používám jako přílohu ale i vařím místo zelí k pečenému masu. ... …více»
|
26. 08. 2007 Zavařování
Příprava receptu Nevařená čalamáda: Zeleninu nakrájíme, přidáme ostatní přísady, zamícháme a necháme stát 15 min. s občasným promícháním. Potom natlačíme do sklenic a zavřeme víčkem. ... …více»
|
26. 08. 2007 Zavařování
Příprava receptu Čalamáda ze zelí a křenu: Zelí nakrájíme, přidáme vše ostatní a necháme stát 24 hod. s občasným promícháním. Zavaříme 15 min. při 80 °C. ... …více»
|
26. 08. 2007 Zavařování
Příprava receptu Čalamáda ze zelí: Zelí a cibuli nakrájíme a spaříme nálevem z octu, cukru, oleje, DEKA a vody. Nechá se 24 hod. stát a zavaří se 15 min. při 80 °C. ... …více»
|