8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Angrešt v medu

Angrešt v medu
19. 08. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Angrešt v medu: Svaříme med ve vodě a během varu sbíráme pěnu. Teplý roztok nalijeme na angrešt narovnaný v zavařovacích sklenicích. Uzavřeme a sterilujeme při teplotě 85 stupňů Celsia po dobu 7 minut. Po sterilaci s ... …více»

Hruškovo-vodková marmeláda

Hruškovo-vodková marmeláda
19. 08. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Hruškovo-vodková marmeláda: Hrušky a jablka omyjeme, nakrájíme na malé kousky bez jádřinců a rozmixujeme na kaši. K ovoci přidáme vodku, kyselinu citrónovou a želírovací cukr. Vše dobře promícháme a přivedeme v hrnci k varu. Vař ... …více»

Pikantní zelí v nálevu

Pikantní zelí v nálevu
19. 08. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Pikantní zelí v nálevu: Zelí jemně nakrouháme a v míse rukama řádně promneme. Přidáme špetku cukru a soli. Nálev: do hrnce nalijeme vodu a přidáme všechny ingredience mimo tabletek cukerínu. Svaříme a necháme mírně povař . ... …více»

Salát z bílého zelí s červenou řepou

Salát z bílého zelí s červenou řepou
19. 08. 2008 Zavařování ++________
Příprava receptu Salát z bílého zelí s červenou řepou: Řepu nejdříve obvaříme, aby nám šla oloupat. Potom nakrájíme zelí jako na nakládání a cibuli na drobno. Pak zalijeme nálevem a přidáme nastrouhaný křen. Vše promícháme a necháme 24 hod. uležet. ... ... …více»

Sterilovaná ďábelská pomazánka na toasty

Sterilovaná ďábelská pomazánka na toasty
19. 08. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Sterilovaná ďábelská pomazánka na toasty: Rajčata, papriky, cibuli, česnek a feferonky nakrájíme na drobnější kousky, přidáme ocet, cukr, sůl a dáme dusit. Podusíme doměkka ve velkém kastrolu a potom vše společně rozmixujeme s hovězím mas ... …více»
 

Meduňkové čatní s rajčaty

Meduňkové čatní s rajčaty
18. 08. 2008 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Meduňkové čatní s rajčaty: Meruňky rozpůlíme, vypeckujeme a nakrájíme na malé kousky. Rajčata omyjeme, nařízneme slupku a spaříme ve vroucí vodě, poté oloupeme. Mrkev oškrábeme a nastrouháme. Vše vložíme do hrnce, přidáme ... ... …více»

Jednoduchý bezinkový ocet

Jednoduchý bezinkový ocet
18. 08. 2008 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Jednoduchý bezinkový ocet: Květy a ocet necháme pohromadě asi 6 týdnů louhovat. Pak scedíme a nalijeme do láhve. (Výborně se hodí na sražení horečky - především u malých dětí – namáčíme ponožky do octa.) ... ... ... …více»

Okurkový salát bez sterilizování

Okurkový salát bez sterilizování
18. 08. 2008 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Okurkový salát bez sterilizování: Okurky oloupeme a nakrájíme na kolečka a tak i cibuli, přidáme uvařený a vychlazený nálev, který přecedíme, aby se zbavil zrníček a necháme 24 hod. uležet a pak plníme do skleniček, které uchováváme n ... …více»

Rajčatová marmeláda a la meruňková

Rajčatová marmeláda a la meruňková
18. 08. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Rajčatová marmeláda a la meruňková: Rajčata s jablky pokrájet na kostky. Do měkka povařit, rozmixovat a propasírovat. Osladit, přidat želírovací přípravek a vaříme do zhoustnutí. Zakápneme citronovou štávou a dochutíme rumem. Marmeládu ... …více»

Marmeláda s rumem

Marmeláda s rumem
18. 08. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Marmeláda s rumem: Rajčata nakrájet na kostky a do měkka povařit. Rozmixovat, propasírovat a odstranit zbytky slupek. Přidat želírovací přípravek, vanilkový cukr, pískový cukr a 10 min. povaříme. Dochutíme rumem. Marmel ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !