8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kompot z kiwi

Kompot z kiwi
25. 08. 2008 Zavařování ++-_______
Příprava receptu Kompot z kiwi : Nejdříve připravíme nálev. Do menšího kastrolu nalijeme vodu, přisypeme cukr a vaříme, dokud se zcela nerozpustí. Mezitím fíky rozkrájíme na šestiny. Přidáme je do kastrolu spolu s pomerančovou kůrou ... …více»

Mrkev s fenyklem a olivami v nálevu

Mrkev s fenyklem a olivami v nálevu
24. 08. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Mrkev s fenyklem a olivami v nálevu: Karotku očistíme, omyjeme a pokrájíme na kolečka. Fenykl také očistíme a nakrájíme na menší plátky nebo nudličky. Do čistých a suchých zavařovacích sklenic potom rozdělujeme střídavě plátky mrkv . ... …více»

Červená řepa ve sladkokyselém nálevu

Červená řepa ve sladkokyselém nálevu
24. 08. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Červená řepa ve sladkokyselém nálevu: Řepu uvaříme ve vodě do měkka a vychladlou oloupeme. Pak ji nakrájíme na kostičky nebo plátky. Vložíme (nepěchujeme) do zavařovacích sklenic, proložíme kolečky křenu (může být i najemno nastrouhaný) . ... …více»

Džem z černých jeřabin

Džem z černých jeřabin
24. 08. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Džem z černých jeřabin: Černý jeřáb se sbírá až po prvním podzimním mrazíku.Do pekáče dáme bobule aronie, podle množství přidáme cukr, promícháme, vložíme do předehřáté trouby na 180-200 °C a za občasného míchání pečeme asi ... …více»

Grapefruitové želé se sektem

Grapefruitové želé se sektem
24. 08. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Grapefruitové želé se sektem: Plody rozpů­líme a vylisujeme šťávu. Odměříme z ní 400 ml. Vanilkové lusky podélně nařízneme. Vložíme je do hrnce s grapefruitovou šťávou, sektem a želírova­cím cukrem. Mícháme a prudce vaříme asi 1 m ... …více»
 

Brusinky s medem ve víně

Brusinky s medem ve víně
24. 08. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Brusinky s medem ve víně: Do hrnce slijeme vodu s vínem, přidáme cukr a sůl. Jakmile se cukr rozpustí, přidáme koření, med a asi 10 minut povaříme. Omyté brusinky plníme do sklenic, zalijeme horkým nálevem, uzavřeme a 5-7 minu ... …více»

Kompot z dýně s pomerančem

Kompot z dýně s pomerančem
24. 08. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Kompot z dýně s pomerančem: Dýni nakrájíme na hranolky nebo kostky (nejlépe vroubkovaným nožem), zalijeme vodou s octem a necháme v chladnu 2 dny proležet. Ocedíme ji, prosypeme cukrem a necháme stát do druhého dne, až pustí š . ... …více»

Třešňový kompot s maraskinem

Třešňový kompot s maraskinem
24. 08. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Třešňový kompot s maraskinem: 1. Třešně omyjeme a necháme okapat. Zbavíme je stopky a pecek. 2. Víno nalijeme do hrnce a svaříme s cukrem. Když se cukr rozpustí, přidáme třešně a asi 20 min. na mírném ohni povaříme. Sejmeme z . ... …více»

Třešňový kompot bez konzervace

Třešňový kompot bez konzervace
24. 08. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Třešňový kompot bez konzervace: Třešně odstopkujeme a na dvě hodiny namočíme do studené vody, aby vyplavali červíci. Poté je propláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Vodu svaříme s cukrem a do horkého nálevu vložíme část tře ... …více»

Sušené fazolové lusky

Sušené fazolové lusky
23. 08. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Sušené fazolové lusky: Fazolové lusky necháme přejít varem, vybereme a sušíme pozvolna přirozeným způsobem, v troubě, případně v sušičce. Usušené lusky uskladníme podobně jako houby a používáme předem namočené tak jako sezó ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !