8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní čalamáda

Pikantní čalamáda
16. 08. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Pikantní čalamáda: - očistit, na jemné nudličky pokrájet nebo nakrouhat zelí, papriky, okurky, mrkev, cibuli a nekolik feferonek - zeleninu dáme do hrnce, promícháme, přidáme vodu, ocet, olej, cukr, sůl a pepř - promí ... …více»

Maďarský zeleninový salát

Maďarský zeleninový salát
16. 08. 2008 Zavařování ++-_______
Příprava receptu Maďarský zeleninový salát: 1. Paprikové lusky rozpůlíme, odstraníme stopku, jádřinec a bílou přepážku, lusky omyjeme, necháme okapat a pokrájíme na nudličky. Rajčata omyjeme, necháme okapat, vykrojíme tvrdá lůžka a rozkrájíme n ... …více»

Rajčata v octě

Rajčata v octě
16. 08. 2008 Zavařování ++-_______
Příprava receptu Rajčata v octě: 1. Rajčata omyjeme a necháme oschnout. Každé rajče 10x propíchneme párátkem a vložíme do připravených sklenic. 2. Cibulky oloupeme a nakrájíme na kolečka. Na octový roztok smícháme ocet, vodu, sůl, ... …více»

Jemný višňový kompot

Jemný višňový kompot
16. 08. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Jemný višňový kompot: 1. Višně omyjeme, necháme okapat, odstopkujeme a naplníme jimi sklenice. Skořici rozlámeme na 4 kousky a rozdělíme spolu se zázvorem do sklenic k višním. 2. Vodu s cukrem a šťávou z pomeranče přived ... …více»

Nakládané okurky

Nakládané okurky
16. 08. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Nakládané okurky: 1. Okurky omyjeme, necháme okapat a poté promícháme se solí a necháme přes noc sůl natáhnout. 2. Okurky rozdělíme společně s bylinkami, kořením a cibulí do zavařovacích sklenic. Do každé sklenice př ... …více»
 

Jahodovo-citrónová marmeláda

Jahodovo-citrónová marmeláda
16. 08. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Jahodovo-citrónová marmeláda: 1. Citrony oloupeme (odstraníme i bílou slupku) a nakrájíme na dílky (měsíčky). Jahody omyjeme, necháme okapat, odstopkujeme, nakrájíme na malé kousky a spolu s dílky citronu odvážíma (dohromady 1 kg) ... …více»

Jablkovo-pomerančový džem

Jablkovo-pomerančový džem
16. 08. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Jablkovo-pomerančový džem: 1. Jablka pokrájíme na malé kousky, případně rozmixujeme. Přidáme dílky pomeranče, citrónovou šťávu, kyselinu citrónovou, vodu a Gelfix Klasik. Za stálého míchání povaříme. 2. Přidáme cukr a znovu z ... …více»

Broskvová marmeláda s rumem

Broskvová marmeláda s rumem
16. 08. 2008 Zavařování +++_______
Příprava receptu Broskvová marmeláda s rumem: 1. Broskve nakrájíme na kousíčky, rozmixujeme a propasírujeme. Do studené ovocné dřeně přidáme Gelfix Klasik a povaříme. Přisypeme cukr a za stálého míchání přivedeme k varu. Vaříme cca 1 minutu, poté ... …více»

Jahodovo-jablečná marmeláda

Jahodovo-jablečná marmeláda
16. 08. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Jahodovo-jablečná marmeláda: 1. Jahody omyjeme, necháme okapat, odstopkujeme, nakrájíme na malé kousky a odvážíme (750 g). Jablka omyjeme, oloupeme, nakrájíme na čtvrtiny, zbavíme jádřinců, nakrájíme na malé kousky a odvážíme (25 ... …více»

Rybízovo-borůvkový džem

Rybízovo-borůvkový džem
16. 08. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Rybízovo-borůvkový džem: 1. Rybíz omyjeme, otrháme od stonků a navážíme (1 kg). Borůvky přebereme, omyjeme a navážíme (0,5 kg). 2. Ovoce a želírovací cukr dobře promícháme v hrnci. Vše přivedeme za stáléhomíchání k varu, ne ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !