Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybízovo-borůvkový džem

fotka Rybízovo-borůvkový džem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 36

Použité suroviny receptu Rybízovo-borůvkový džem:

1000 g červeného rybízu  | 500 g borůvek  | 1 bal. super želírovacího cukru 3:1

Postup přípravy receptu Rybízovo-borůvkový džem:

1. Rybíz omyjeme, otrháme od stonků a navážíme (1 kg). Borůvky přebereme, omyjeme a navážíme (0,5 kg).
2. Ovoce a želírovací cukr dobře promícháme v hrnci. Vše přivedeme za stáléhomíchání k varu, necháme minimálně 5 minut za stálého míchání povařit.
3. Případnou pěnu sebereme a džem ihned plníme po okraj do připravených sklenic. Uzavřeme, otočíme dnem vzhůru a necháme přibližně 5 minut stát na víčku.
TIP: Džem můžeme připravit i ze zmraženého ovoce.


Fotky receptu Rybízovo-borůvkový džem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybízovo-borůvkový džem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !