Použité suroviny receptu Zelný salát s kuřecím masem:
400 g kuřecího masa
| špetka soli a bílého pepře
| 20 ml oleje na smažení
| 200 g čerstvého zelí
| 2 mrkve
| 1 červená kapie
| 1 cibule
| 2 lžíce zakysané smetany
| 1 lžíce tatarské omáčky
| 500 g čerstvé rukoly
| 1 citron
Postup přípravy receptu Zelný salát s kuřecím masem:
Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme a v pánvi ho dozlatova osmažíme.
Zelí, mrkev a papriku nastrouháme nahrubo.
Cibuli nakrájíme na tenké proužky a smícháme ji společně s nastrouhanou zeleninou.
Přidáme tatarskou omáčku a zakysanou smetanu, dochutíme solí a pepřem.
Na talíř naskládáme rukolu, na ni naservírujeme připravený salt a navrch položíme kousky kuřecího masa. Dozdobíme plátky citronu.
Fotky receptu Zelný salát s kuřecím masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!