Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zkvašení zelných listů

fotka Zkvašení zelných listů
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Zkvašení zelných listů:

Na 1 l vody:  | 1 ks hlávky zelí  | 1 l vařící vody  | 1 lžíce kmínu  | 20 g soli

Postup přípravy receptu Zkvašení zelných listů:


Z očištěné hlávky zelí vyřízneme košťál a hlávku zalijeme vařící vodou. Po 3 minutách velké listy odřízneme, stočíme je, dáme do větší láhve a opatrně zalijeme horkou vodou se solí a kmínem (na 1 l vody 20 g soli). Listy mírně zatížíme, aby byly potopeny, sklenici povážeme a postavíme na teplé místo, kde listy za 1 týden zkvasí.



Fotky receptu Zkvašení zelných listů:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zkvašení zelných listů
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !