Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablečný dezert s kysanou smetanou

fotka Jablečný dezert s kysanou smetanou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Jablečný dezert s kysanou smetanou:

6 ks jablek  | 50 g cukru krystal  | 1 vanilkový cukr  | 1 skořicový cukr  | 1 sáček vanilkového pudinku  | 2 zakysané smetany  | 50 g mléčné čokolády  | 1 balení piškotů

Postup přípravy receptu Jablečný dezert s kysanou smetanou:

Jablka oloupeme a vykrojíme jadřince. Nakrájená jablka dáme do hrnce, podlejeme vodou a dusíme do měkka. Rozmícháme na řídkou kaši. Pudinkový prášek rozmícháme v 1 dcl vody, vlijeme k jablečné kaši a ještě 1 minutu vaříme. Osladíme cukrem krystal a skořicovým cukrem a necháme vychladit. Do misek rozdělíme piškoty a zalejeme jablečným pudinkem. Zakysanou smetanu ochutíme vanilkovým cukrem (můžeme ještě přisladit podle chuti) a navršíme na pudink. Ozdobíme nastrouhanou čokoládou.


Fotky receptu Jablečný dezert s kysanou smetanou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablečný dezert s kysanou smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !