8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zmrzlina s čokoládou

fotka Zmrzlina s čokoládou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 36

Použité suroviny receptu Zmrzlina s čokoládou:

320 g vanilková zmrzlina  | 2 hrsti mandle  | 300 g belgická hořká čokoláda  | 200 g čerstvé mléko  | 60 g cukr krystal

Postup přípravy receptu Zmrzlina s čokoládou:

Rozehřejeme troubu na 180 °C a dáme do ní pražit plátky mandlí dozlatova. Cukr nasypeme do kastrolu a rozpustíme na karamel, musí být čirý a bez hrudek, s barvou jako čaj. Opražené mandle vysypeme (do jedné vrstvy) na pečicí papír a pokapeme teplým karamelem do tvaru mřížky. Necháme ztuhnout a poté nalámeme na "oplatky" cca 3 x 3 cm. Belgickou čokoládu zalijeme čerstvým mlékem a necháme zahřát, aby se čokoláda rozpustila. Do hlubokého talíře dáme hroudu vanilkové zmrzliny (na jednu porci cca 80 g) obalenou v "oplatkáchů" z mandlí a karamelu. Okolo zmrzliny nalijeme čokoládu asi do jedné třetiny.


Fotky receptu Zmrzlina s čokoládou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zmrzlina s čokoládou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !