8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zmrzlina uprostřed moučníku

fotka Zmrzlina uprostřed moučníku
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Zmrzlina uprostřed moučníku:

2 vejce  | 2 lžíce pískového cukru  | 2 lžíce polohrubé mouky  | 4 bílky na sníh  | 1 balení zmrzliny Algida nebo Cartedor

Postup přípravy receptu Zmrzlina uprostřed moučníku:

Postup:
Nejprve si uděláme piškot: ušleháme celá vejce s cukrem do zhoustnutí a potom po částech lehce vmícháme mouku. Upečeme ve vymazané, vysypané dortové formě. Piškot nebude vysoký. Po vychladnutí na piškot navršíme ledovou zmrzlinu, kterou pečlivě přikryjeme tuhým sněhem z bílků a pískového cukru. Sníh lehce pocukrujeme moučkovým cukrem a dáme do horké trouby zapéct. Jenom na chvilku, sníh by měl zrůžovět! Nebojte se zmrzlina uvnitř neroztaje. Ihned podávejte. Jen nesmíme s podáváním otálet jinak se vše změní v zříceninu.


Fotky receptu Zmrzlina uprostřed moučníku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zmrzlina uprostřed moučníku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !