300 g polohrubé mouky
| 120 g cukru
| prášek do pečiva
| 3 ks vejce
| mléko
| 200 ml oleje
| sůl
| mleté oříšky
| strouhaná čokoláda
| kakao
| tuk
| hladká mouka
Postup přípravy receptu Babiččina bábovka:
Suché přísady smícháme v míse. Oddělíme žloutky od bílků, přidáme mléko, olej, žloutky, oříšky a čokoládu a promícháme do jemného těsta. Z bílků vyšleháme sníh a jemně ho vetřeme do těsta. Těsto rozdělíme na půl a do půlky přidáme kakao. Do vymaštěné a moukou vysypané formy střídavě lijeme obě těsta. Babiččinu bábovku před podáváním můžeme posypat moučkovým cukrem.
Fotky receptu Babiččina bábovka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!