Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2019
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Banánovo-tvarohová bábovka

fotka Banánovo-tvarohová bábovka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Banánovo-tvarohová bábovka:

4 vejce  | 1/4 kg tuku (Hera)  | 1/4 kg cukru  | 1/4 kg tvarohu  | 1/4 kg polohrubé mouky  | 2-3 ks banánů  | 1 prášek do pečiva  | 1 vanilkový cukr  | hrst rozinek  | trochu citronová kůra

Postup přípravy receptu Banánovo-tvarohová bábovka:

Tuk utřeme s cukrem do pěny, vmícháme žloutky a tvaroh. Poté přidáme vanilkový cukr, citronovou kůru a mouku s práškem do pečiva. Nakonec přidáme důkladně rozmixované banány a nakonec sníh z bílků. Je důležité pracovat rychle, aby banány nezhnědly. Těsto nalijeme do vymaštěné, moukou vysypané formy. Pečeme celou hodinu při teplotě 150°C.


Fotky receptu Banánovo-tvarohová bábovka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Banánovo-tvarohová bábovka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !