Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.06. 2019
Dnes má svátek Leoš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Banskobystrické žemličky

fotka Banskobystrické žemličky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Banskobystrické žemličky:

120 g práškového cukru  | 2 žloutky  | 100 g mandlí  | citrónová kůra  | trošku zavařeniny  | 1/2 balíčku prášku do pečiva  | 150 g strouhané housky

Postup přípravy receptu Banskobystrické žemličky:

Cukr a žloutky mícháme do zhoustnutí. Přidáme loupané mleté mandle, strouhanou citrónovou kůru, drobně krájenou zavařeninu a jemnou strouhanou housku smíchanou s práškem do pečiva. Vypracujeme tuhé těsto a děláme z něho malé žemličky. Ukládáme je na vymaštěný plech a potřeme je žloutkem. Potom je vložíme do teplé trouby a rychle upečeme.


Fotky receptu Banskobystrické žemličky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Banskobystrické žemličky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !