Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Barcelonský závin

fotka Barcelonský závin
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Barcelonský závin:

4 ks vaječný bílek  | 2 lžíce cukr krupice  | 40 g mandle  | 1 lžička skořice  | 4 lžíce kukuřičná mouka  | 1 ks prášek do pečiva  | 700 g jablka  | 1 lžička skořice  | 100 g cukr krupice  | 200 ml šlehačka

Postup přípravy receptu Barcelonský závin:

Z bílků a 2 lžíce cukru vyšleháme tuhý sníh. Opatrně vmícháme mleté mandle, skořici, kukuřičnou mouku a prášek do pečiva. Těsto vylijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme zvolna asi 10 minut, až je povrch těsta pevný. Špejlí zkoušíme, jestli těsto nelepí. Jestliže je upečené, necháme na plechu pod utěrkou vychladnout. Mezitím si oloupeme jablka, nastrouháme na hrubší nudličky, zakapeme citronovou šťávou, přidáme skořici, cukr, šlehačku a dobře smícháme. Směs naneseme na těsto a zavineme. Povrch posypeme cukrem se skořicí.



Barcelonský závin se podává politý hustou malinovou šťávou.


Fotky receptu Barcelonský závin:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Barcelonský závin
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !