Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Víte, kolikátého je Den otců v roce 2017?Víte, kolikátého je Den otců v roce 2017? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 24.06. 2017
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Langoše z domácí pekárny

Langoše z domácí pekárny
1. 12. 2009 Domácí pekárna ++++++____
Příprava receptu Langoše z domácí pekárny: Do pekárny dáme nejdříve tekuté přísady a jako poslední mouku s práškem do pečiva. Zapneme program těsto a po vykynutí těsto vyjmeme a smažíme na oleji. ... ... …více»

Celozrnné dalamánky sezamové

Celozrnné dalamánky sezamové
21. 02. 2008 Domácí pekárna +++++-____
Příprava receptu Celozrnné dalamánky sezamové: Do nádoby dáme mléko, jogurt, vejce a sůl. Zasypeme moukou, do jednoho rohu nasypeme kmín a sezam, do druhého otruby. Nahoře v mouce uděláme důlek, do kterého vsypeme droždí. Zapneme program DORT (neb ... …více»

Pohankové rohlíky

Pohankové rohlíky
21. 02. 2008 Domácí pekárna +++++_____
Příprava receptu Pohankové rohlíky: Do teplého mléka dáme cukr, rozdrobíme kvasnice a necháme vzejít kvásek. Do mísy dáme obě mouky, sůl a rozpuštěné máslo. Přilijeme kvásek a vařečkou promícháme. Vypracujeme hladké vláčné těsto (je dos ... …více»

Bramborová bába z domácí pekárny

Bramborová bába z domácí pekárny
19. 02. 2008 Domácí pekárna +++++-____
Příprava receptu Bramborová bába z domácí pekárny: Brambory, česnek a cibuli rozmixujeme, vlijeme do pekárny, přidáme rozmíchané vejce a ostatní přísady. Pečeme na programu SPRINT. Po upečení vyklopíme a přeložíme do olejem vymazaného pekáče spodkem n ... …více»

Špaldový chléb

Špaldový chléb
14. 02. 2008 Domácí pekárna +++++-____
Příprava receptu Špaldový chléb: Všechny přísady smícháme a uhněteme z nich pevné těsto. Necháme je uležet na teplém místě. Mezitím vymažeme dvě hlubší formy máslem a vysypeme je slunečnicovými semínky. Když těsto zvětší svůj objem a ... …více»
 

Žitný chléb

Žitný chléb
14. 02. 2008 Domácí pekárna ++++++-___
Příprava receptu Žitný chléb: Všechny tři druhy mouky v míse promícháme a uprostřed vytvoříme důlek, do kterého dáme rozdrobené droždí a zalijeme 200 ml vlažné vody. Droždí s vodou zamícháme a necháme 5 minut kynout. Potom přidáme ... …více»

Domácí samožitný chléb

Domácí samožitný chléb
13. 02. 2008 Domácí pekárna ++++++____
Příprava receptu Domácí samožitný chléb: Do misky dáme trochu vlažné vody, cukr, droždí, poprášíme moukou a necháme 10 minut vykynout. Mouku promícháme s kmínem, solí, přidáme vykynutý kvásek, vodu s octem a vypracujeme těsto, které se nelep ... …více»

Slunečnicový chléb z pekárny

Slunečnicový chléb z pekárny
13. 02. 2008 Domácí pekárna +++++++-__
Příprava receptu Slunečnicový chléb z pekárny: Ingredience vložit do pekárny v uvedeném pořadí tak, aby se kvasnice nedotýkaly tekuté části. Zapnout program KLASIK (ETA). Nastavuji velikost 2 a barvu střední, protože takto vypečená kůrčička mi nej ... …více»

Ořechový chléb z pekárny

Ořechový chléb z pekárny
13. 02. 2008 Domácí pekárna ++++++++__
Příprava receptu Ořechový chléb z pekárny: Do pekárny nalijeme vodu a olej, přidáme mouku smíchanou s droždím, cukrem, solí a ořechy. Nastavíme základní program na chléb. Chléb je výborný jen tak nebo s medem, marmeládou či nutellou. ... ... …více»

Sezamové bulky

Sezamové bulky
10. 02. 2008 Domácí pekárna +++++-____
Příprava receptu Sezamové bulky: Vše kromě semínek dáme do domácí pekárny na program těsto. Hotové těsto rozdělíme na 12 kousků, dáme na 2 plechy, necháme ještě 20 - 30 minut v teple dokynout, potřeme teplým mlékem a posypeme semínky ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !