Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Jedeme na výlet
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 23.10. 2019
Dnes má svátek Teodor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Česnekové dalamánky

Česnekové dalamánky
10. 02. 2008 Domácí pekárna +++++++___
Příprava receptu Česnekové dalamánky: Vše dáme do domácí pekárny na program těsto. Hotové těsto rozdělíme na 8 - 10 kousků, dáme na 2 plechy, necháme ještě 20 - 30 minut v teple dokynout, potřeme teplým mlékem a pečeme ve vyhřáté troubě - ... …více»

Kmínové dalamánky

Kmínové dalamánky
10. 02. 2008 Domácí pekárna +++++++___
Příprava receptu Kmínové dalamánky: Vše kromě mléka a semínek dáme do domácí pekárny na program těsto. Hotové těsto rozdělíme na 8 - 10 kousků, dáme na 2 plechy, necháme ještě 20 - 30 minut v teple dokynout, potřeme teplým mlékem a posy ... …více»

Pandoro

Pandoro
10. 02. 2008 Domácí pekárna +++++++___
Příprava receptu Pandoro: Do pekárny nejprve vložíme 1. část surovin. Zapneme program "Těsto" a pak přidáme 2. část surovin. Zapneme opět program "Těsto" a pak přidáme 3. část surovin. Po posledním u ... …více»

Špenátový chléb

Špenátový chléb
10. 02. 2008 Domácí pekárna +++++++++_
Příprava receptu Špenátový chléb: Program Rychlý, nechat první hnětení, pak vypnout nechat cca 10 min a pak spustit celý program znovu. ... ... …více»

Lenčin klíčkový chléb

Lenčin klíčkový chléb
10. 02. 2008 Domácí pekárna ++++++++++
Příprava receptu Lenčin klíčkový chléb: Po zvukovém gignálu přidáme následující směs: 2 lžíce lněného semínka, 1 lžíce pšeničných klíčků, 1 lžíce žitných klíčků, 1 lžíce pohankových vloček Suroviny dáme v uvedeném pořadí do pekárny. Za ... …více»
 

Loupáčky

Loupáčky
8. 02. 2008 Domácí pekárna ++++++-___
Příprava receptu Loupáčky: Ingredience na těsto vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program TĚSTO. Po ukončení programu vykynuté těsto vyndáme z nádoby a rozdělíme na 12 kousků. Na lehce pomoučeném stole z nich vyvál ... …více»

Rychlobábovka z domácí pekárny

Rychlobábovka z domácí pekárny
8. 02. 2008 Domácí pekárna ++++++++__
Příprava receptu Rychlobábovka z domácí pekárny: Ingredience vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program DORT. Po upečení vyklopíme a necháme vychladnout na mřížce. Do těsta můžeme přidat kakao, rozinky, ořechy, můžeme nahradit ½ ... …více»

Dobrý závin

Dobrý závin
7. 02. 2008 Domácí pekárna +++++++++-
Příprava receptu Dobrý závin: Suroviny vložíme do pekárny a zapneme program těsto. Z vykynutého těsta vyválíme plát na šířku pekárny, potřeme libovolnou náplní (makovou, tvarohovou, ořechovou nebo jen potřeme máslem a posypeme hus ... …více»

Cibulové houstičky

Cibulové houstičky
4. 02. 2008 Domácí pekárna ++++++++-_
Příprava receptu Cibulové houstičky: Tvaroh vložíme do misky, přidáme vejce, 8 lžic oleje a sůl. Vše důkladně rozmícháme pomocí elektrického šlehače. Mouku promícháme s kypřícím práškem, prosejeme na tvaroh a nejlépe rukama zpracujeme ... …více»

Pizza chléb po našem

Pizza chléb po našem
4. 02. 2008 Domácí pekárna +++++-____
Příprava receptu Pizza chléb po našem: Pekárna na program těsto. Vykynuté těsto vyndáme na vál. Rozkrojíme na 2 části a každý díl vyválíme na placku. Potřeme kečupem s česnekem, solí a pepřem nebo použijeme domácí lečo třeba i s houbami, p ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !