Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.06. 2019
Dnes má svátek Leoš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Biskupské čepice

fotka Biskupské čepice
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Biskupské čepice:

500g hladká mouka  | 80g droždí  | 5 kostek cukr  | 250 g ztužený tuk (Iva, Omega atd)  | 0,250 l mléko  | 1 ks vejce  | do náplně tvaroh, 1 vejce, cukr, hrozinky

Postup přípravy receptu Biskupské čepice:

Vypracujeme těsto z mouky, změklého tuku a kvásku, který uděláme z droždí, cukru a teplého mléka. Bez kynutí vyválíme na plát cca půl cm silný a nakrájjíme čtverečky cca 7x7 cm. Doprostřed dáme trochu náplně a spojíme cípy do šátečku. Náplň: vyšleháme tvaroh s mlékem, vejcem a cukrem, vmícháme hrozinky. Může být sladší - těsto je bez cukru. Hned upečeme do růžova a pocukrujeme. Můžeme obměnit náplní povidlovou.


Fotky receptu Biskupské čepice:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Biskupské čepice
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !