8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bleskový pstruh s citronem po kavárenském způsobu

fotka Bleskový pstruh s citronem po kavárenském způsobu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Bleskový pstruh s citronem po kavárenském způsobu :

2 lžíce másla  | 2 velice tenké plátky bílého chleba s odkrojenou kurkou, nakrájene na malinké kostičky, celkem asi 1/2 hrnku  | 2 citrony  | 1 lžíce olivového oleje  | 2 celí pstruzi, asi 500 g každý, vykoštěné a na filé rozkrojené (4 filé)  |  sůl a pepř  | 2 lžíce kaparů  | 2 lžíce na jemno posekané petrželky

Postup přípravy receptu Bleskový pstruh s citronem po kavárenském způsobu :

Rozehřát 1 lžíci másla na střední pánvi, přidat chleba a osmažit do zlatova (asi 2min.) Vyjmout a dát do mísy vyložené kuchyňským ubrouskem.

Pracovat nad miskou. Odkrojit oba konce citronu, nožíkem odkrojit kůru i s bílou částí, až k dužině ¨masu¨ ovoce a vyhodit. Postupně vykrojit citronovou dužinu od blány, co separuje dílky a dát do misky. Nakonec vymačkat šťávu i z blan a zahodit.

Rozehřát zbytek másla a olej na velké pánvi. Osolit a opepřit filé ze pstruha, dát do pánve a osmažit do zlatohněda (asi 2 minuty na každé straně). Vyjmout z pánve a udržovat v teple.

Přidat do pánve dílky citronu a jejich šťávu, kapary a petrželku. promíchat.

Podávat pstruha politého omáčkou a posypaného chlebovými krutonkami.


Fotky receptu Bleskový pstruh s citronem po kavárenském způsobu :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bleskový pstruh s citronem po
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !