Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborový nákyp se žampióny a oříšky

fotka Bramborový nákyp se žampióny a oříšky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Bramborový nákyp se žampióny a oříšky:

750 g brambor  |  sůl  | 100 g goudy  | 2 žloutky  | 2 kyselé smetany  |  bílý pepř, strouhaný muškátový oříšek  | 3 stonky pórku  | 200 g žampionů  | 50 g sekaných lískových oříšků  |  bylinky na zdobení  |  tuk na vymazání formy

Postup přípravy receptu Bramborový nákyp se žampióny a oříšky:

Brambory omyjeme a 10-12 minut převaříme v osolené vodě. Pak je oloupáme a nakrájíme na plátky. Sýr jemně nastrouháme a smícháme se žloutky a smetanou. Okořeníme solí, pepřem a troškou muškátu. Pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na kroužky. Žampióny rovněž očistíme, krátce opereme a nakrájíme na plátky. Všechny přísady navrstvíme do vymaštěné formy, zalijeme smetanovou směsí a posypeme oříšky. V předehřáté troubě zapékáme asi 40 minut. Podáváme zdobený bylinkami.


Fotky receptu Bramborový nákyp se žampióny a oříšky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborový nákyp se žampióny a oříšky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !