Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

České peciválky

fotka České peciválky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu České peciválky:

500 g hladké mouky  | 20 g droždí  |  sůl  |  mléko  | 20 g cukru  | 80 g máku  | 50 g medu  | 60 g moučkového cukru  | 80 g tuku

Postup přípravy receptu České peciválky:

Do mouky přidáme droždí rozmíchané s cukrem, vlažné mléko a sůl a vypracujeme řidší těsto. Necháme je na teplém místě vykynout. Vykynuté rozválíme na válu na válečky silné jako prst, z nichž nakrájíme asi dvoucentimetrové kousky. Nakrájené kousky vložíme na tence pomaštěný plech a ve středně horké předehřáté troubě upečeme. Upečené peciválky spaříme vařící vodou, polijeme máslem a medem a posypeme umletým mákem a cukrem.


Fotky receptu České peciválky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu České peciválky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles