Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené rozinkové hrušky

fotka Dušené rozinkové hrušky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Dušené rozinkové hrušky:

4 velké hrušky  | 1 l pomerančového džusu  | 1/2 lžičky skořice  | 1 lžička nastrouhané pomerančové kůry  | 40 g rozinek  | 2 lžíce cukru krystal

Postup přípravy receptu Dušené rozinkové hrušky:

Oloupejte hrušky, překrojte je na poloviny, vykrojte jaderníky a dejte je do kastrolu. Zalijte pomerančovým džusem tak, aby byly hrušky potopené. Přidejte skořici, pomerančovou kůru, nastrouhanou z dobře omytého pomeranče, propláchnuté rozinky, krystalový cukr a zvolna uvařte hrušky doměkka. Hrušky vyjměte, rozdělte do misek, tekutinu částečně odvařte a rozdělte spolu s rozinkami na jednotlivé hrušky. Podávejte teplé.


Fotky receptu Dušené rozinkové hrušky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené rozinkové hrušky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles