Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Džem z černých jeřabin

fotka Džem z černých jeřabin
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Džem z černých jeřabin:

1 kg plodů aronie  | 600 g cukru  | dle chuti: skořice a citrónová šťáva

Postup přípravy receptu Džem z černých jeřabin:

Černý jeřáb se sbírá až po prvním podzimním mrazíku. Do pekáče dáme bobule aronie, podle množství přidáme cukr, promícháme, vložíme do předehřáté trouby na 180-200 °C a za občasného míchání pečeme asi hodinku. Před dokončením posypeme trochou skořice, pokapeme citr. šťávou, promícháme a horký džem plníme do sklenic a do druhého dne necháme otočený dnem vzhůru. Tento džem můžeme připravovat jak z černých, tak i z červených jařabin a můžeme přidat i na plátky nakrájené jablíčko nebo hrušku. Nelekejte se, pokud džem bude řidší, jelikož se tam přidává jen cukr a žádný pektogel, je to dobré.



Fotky receptu Džem z černých jeřabin:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Džem z černých jeřabin
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !